Victorinox
Čepel po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži.
Kód: 6.8523.17B
Japonský kuchařský nůž Santoku. Kuchařský univerzální nůž Victorinox s širokým ostřím. Povrch řezu bude hladký a úhledný.
Kód: 6.8503.17B
Japonský kuchařský nůž Santoku. Kuchařský univerzální nůž Victorinox s širokým ostřím. Povrch řezu bude hladký a úhledný.
Kód: 6.8500.17G
Hrot na rozbíjení oken a skla Victorinox. Náhradní díl k noži Rescue Tool, kompatibilní s oběma verzemi tohoto modelu.
Kód: A.8590
Dranžírovací příbor je příbor, který má svůj původ v anglickém stylu obsluhy, kdy bylo maso přímo před hostem porcováno. Tento příbor se používá k finálnímu porcování různých...
Kód: 5.1050.3G
Dranžírovací příbor je příbor, který má svůj původ v anglickém stylu obsluhy, kdy bylo maso přímo před hostem porcováno. Tento příbor se používá k finálnímu porcování různých...
Kód: 5.1020.2G
Zasunovací kartónová krabička s natištěným logem Victorinox
Kód: 9.6075.K5
Brousek o velikosti plnícího pera obsahuje brusný kámen a přetahovací kameny, kterými jednoduše docílíte správný úhel ostří. Vhodný je především k broušení kapesních nožů.
Kód: 4.3323
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Kód: 7.8721.3
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Kód: 7.8721
Brousek na nože Victorinox. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel...
Kód: 7.8715
Brusný kámen Victorinox, určený na kapesní nože. Rozměry: 12x80 je vhodný pro doplnění výbavy pouzdra kapesního nože. Doprodej
Kód: 4.0567.32
Stránka 33 z 34 -
400 položek celkem