Kuřecí supreme s ratatouille

Kód: 202 302 Zvolte variantu
259 Kč 339 Kč od 259 Kč 214 Kč bez DPH 280 Kč bez DPH od 214 Kč bez DPH
SKLADEM NA EXTERNÍM SKLADĚ SKLADEM NA EXTERNÍM SKLADĚ Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí supreme s ratatouille

 

 

Kureci-supereme-s-Ratatouille

75 g (400 g finálního jídla)
113 g (600 g finálního jídla)

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti ?

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody Vacuum-Dried/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle

Nečekej úhledně naskládané plátky zeleniny, jako to uměl myšák ve filmu. Co ale můžeš čekat je skvělá chuť čerstvé zeleniny vařené v páře spolu s rajčatovým protlakem a směsí koření. Kuřecí prsa naložená den, potom pečená vcelku a nakonec krájená na tenké plátky. Perfektní lehké jídlo klidně uprostřed dne před dalšími výkony.

Složení 

Kuřecí prsa (27%), lilek (22%), cuketa (22%), červená paprika (15%), rajčatový protlak (9%), olivový olej, řepkový olej, kurkuma, sůl, paprika, česnek, oregano, pepř, koření.

Nutriční hodnoty


100 g STANDARD PORCE BIG PORCE
Energetická hodnota kcal 420 315 475
Energetická hodnota kJ 1757 1318 1985
Tuk g 15 11 17
Nasycené tuky g 2 1,5 2,3
Bílkoviny g 39 29 44
Sacharidy g 27 20 31
Cukry g 6,2 4,7 7
Sůl g 3,2 2,4 3,6

Doplňkové parametry

Kategorie: Adventure Menu
Alergeny: bez laktózy, bez lepku, bezvaječné
Hlavní kategorie: Vakuově sušená jídla
Typ jídla: Hlavní jídla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: